Garantie

Wij vinden het belangrijk om de Minicamper/CampUniQ met de grootst mogelijke zorg af te leveren. Ook een goede 'after sales' hoort daarbij. De garantie op de gebruikte basisauto's bedraagt 3 maanden na tenaamstelling of is om te zetten naar de eerste vakantietrip. De garantie omvat de draaiende delen van de motor, versnellingsbak en aandrijving, incl. arbeidsloon. Voor een nieuwe Auto geldt uiteraard de fabrieksgarantie. Op het volledige interieur, inbouwapparatuur, hefdak en door ons aangebrachte accessoires bedraagt de garantie 6 maanden incl. arbeidsloon. De garantie geldt voor uitgevoerde werkzaamheden in onze werkplaats in Soest.

Inruil
Uw huidige camper/caravan/auto inruilen is mogelijk tegen de geldende handelsinkoopprijzen.

Auteursrechten
Wij hebben de uiterste zorg besteed aan de kwaliteit van onze materialen, de afwerking en de inbouwapparatuur. De auteursrechten van de Minicamper/CampUniQ met zijn specifieke interieurkenmerken zijn eigendom van 3DotZero Automotive bv Plagiaat heeft strenge juridische consequenties.

Het interieur is in de Europese Unie wettig gedeponeerd bij The Office of Harmonization in the International Market Trademarks and Designs. Registratiedatum:25/09/2009. Registratienummer: 001616004.