Agenda

Camper Expo Houten

Hal 2 - stand 02215
vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart 2019

Wij zijn gedurende de Camper Expo Houten enkel aanwezig met onze modulaire camper box systemen gepresenteerd in auto's. PRIMEUR: Wij introduceren ook een geheel nieuw camper box systeem MiCa Box!


http://www.camperexpo.nl
Wij mogen een aantal mensen vanaf februari 2019 gratis toegang verschaffen. Stuur een e-mail naar info@minicamper.nl. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal gratis entreekaarten.


Macbox/QuQuQ/Minicamper/CampUniQ Opendeurdagen!
Kom langs na telefonische afspraak voor een kop koffie en een vrijblijvende bezichtiging in onze werkplaats.

 

 

 


De 50ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2014 die geheel een Italiaans thema meekreeg is een duidelijk succes geweest. Relaxte sfeer, veel positieve belangstelling en goed bezocht! Bovenstaande foto’s zijn een impressie van onze CampUniQ Minicamper en MAC Box Campermodules op een fraaie locatie in Hal 11 van de Jaarbeurs.

 

compacte kampeerauto compakte campercompact travel Minicamper nederland
Camperbeurs utrecht Minicamper op de 50 plus beurs in Utrecht Veel interesse voor de compacte minicamper / campuniq op de 50 plus beurs. Ideale mini camper voor jong en oud. Kleine kampeerauto in Utrecht op de jaarbeurs. 3DotZero Automotive bvss presenteert trots haar product de compacte mini camper Camper voor 50+ Ideaal vervoer voor vakantie.