Een Minicamper/CampUniQ bestellen

U kunt bij ons aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van het type Ford Transit Connect, Opel Combo of Fiat Doblo en het interieur. Nadat uw wensen duidelijk zijn omschreven en wij van u de opdracht hebben gekregen, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Als wij de occasion basisauto van uw keuze hebben gevonden nodigen wij u uit om deze auto te komen bekijken of u ontvangt van ons per email een aantal foto's. Zodra wij uw akkoord ontvangen hebben betaalt u een bedrag aan ter waarde van de aanschafprijs van de gebruikte auto. Bij aanvang van de inbouw van uw CampUniQ interieur in de auto betaalt u de factuur voor de eerste aanloopkosten, spuitwerk en plaatsen van het hefdak en de inbouw van de Dometic ramen alsmede het isoleren en beplaten van de zijwanden en de vloer. Het overige bedrag van uw aankoopprijs van de Minicamper wordt voldaan voor of bij aflevering.

Het productieproces
Gedurende de bouwtijd van uw Minicamper bent u altijd welkom om onder het genot van een heerlijke kop koffie de vorderingen van de inbouw van uw Minicamper in Soest te bewonderen. Bel ons van tevoren even om hiervoor een afspraak te maken.

De levertijd
De gemiddelde levertijd bedraagt 8-10 weken na bestelling. Houdt u er rekening mee dat door de productie capaciteit en het gunstig kunnen inkopen van de occasion auto's de levertijd in de maanden maart tot juli aanzienlijk kan oplopen. Omdat de productie plaatsvindt in Nederland garanderen wij een snelle en coulante levering van reserve- en vervangingscomponenten.

Financiering
Heeft u voor uw minicamper financiering nodig, dan verwijzen wij u graag naar
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 – 50 30 471
URL: www.finanplaza.nl
Emailadres: info@finanplaza.nl I
Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923
Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Verzekering
De Minicamper wordt in het algemeen WA & Casco (= all risk) verzekerd. Wij adviseren u graag SafeTrip verzekeringen om verzekerd te zijn zoals dat hoort en voor een messcherp premievoorstel! Zij berekenen graag de premie voor u aan de hand van uw bonus/malus van uw huidige camper/auto. Deze wordt n.l. overgenomen op uw MINICAMPER.

Aflevering
De Minicamper wordt reisklaar geleverd met nieuwe APK, uitgebreid geïnspecteerd en indien noodzakelijk voorzien van een onderhoudsbeurt en nieuwe distributie.

Wegenbelasting
De Minicamper/CampUniQ staat als kampeerauto op het kenteken geregistreerd en komt voor de wegenbelasting/motorrijtuigenbelasting in aanmerking voor het 25%-tarief (het z.g. kwartstarief). U betaalt door het kwarttarief dus 75% minder motorrijtuigenbelasting! Wij kunnen echter niet in de toekomst kijken en hierdoor geen continuiteit garanderen van het huidige tarief.

Voor een dieseluitvoering betaalt u in de provincie Utrecht ca. €38,- en voor een benzine uitvoering €23,00. (per provincie zijn kleine afwijkingen mogelijk).