Jarenlange ervaring in camperbouw

Edzo de Jonge, eigenaar en oprichter van 3DotZero Automotive bvEdzo de Jonge, eigenaar en oprichter van ons bedrijf 3DotZero Automotive bv, kwam begin 2009 op het idee van de Minicamper/CampUniQ omdat hij vaak vraag had naar een compacte camper voor een aantrekkelijke prijs. Het resultaat mag er zijn: De meest compacte en niet te evenaren kampeerauto, van alle comfort en gemakken voorzien! Inmiddels zijn er verschillende bouwers die ons als Trendsetter, het CampUniQ concept en vrijwel onze complete website “trendvolgend” proberen te kopiëren, maar veelal blijkt dat ons zeer hoge kwaliteit level in zowel materialen, apparatuur, duurzaamheid, vakmanschap en zeer zeker de afwerkingen van onze interieurs niet zijn te evenaren! Wij zijn trots op onze Trendsetter status.

Minicamper voor grote groep mensen betaalbaar
De Minicamper/CampUniQ is een welkome aanvulling op het huidige aanbod aan campers. Doordat we naast de nieuwe Ford Transit Connect / Fiat Doblo / Opel Combo ook jonge occasions van deze merkes als basis nemen is de Minicamper voor een grotere groep mensen betaalbaar.

Nieuwe trend
Wij zetten met onze originele Minicamper/CampUniQ een nieuwe trend die zowel in het dagelijks gebruik als ook op reis en op campings veel mensen gelukkig maakt. We zijn zeer succesvol met de Minicamper op de Nederlandse markt en er wordt vanuit omringende landen positief gereageerd.We verkopen onze Minicamper in België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en zelfs in Amerika. Vanwege de vraag van uit de internationale markt hebben wij onze informatie ook beschikbaar in een Duitse, Franse en Engelse flyer. Deze flyer is te downloaden door te klikken op de vlaggen bovenaan deze website. Alle voertuig exportdocumenten compleet met het export kenteken en de tijdelijke verzekering verzorgen wij via VWE (Bureau Voertuiginformatie en -documentatie). Uw Minicamper leveren wij veilig af op elk adres in Europa.

3 Minicampers compacte kampeerauto compakte camper Campuniq - de compacte minicamper 3DotZero Automotive bvs Minicamper Ford Transit Connect compact travel Minicamper nederland camperbouw RDW Keuring
Minicamper een prima auto voor dagelijks gebruik.

Een prima auto voor dagelijks gebruik

"Wij gebruiken de minicamper ook als 'gewone' auto. Hij is goed wendbaar en past prima op onze oprit. Als je er rustig mee rijdt is het bovendien een zuinige, milieuvriendelijke auto.

 

Lees verder

Je kunt zo even langskomen.

Je kunt zo even langskomen

"Hallo Edzo, wil je me een seintje geven, als de camperinventaris wordt ingebouwd in de Ford Transit? Ik vind het leuk om dan een keer daar in de werkplaats te gaan kijken. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Bea Naninck"

 

Lees verder