Degelijk en fraai afgewerkt interieur

Aan het interieur van de Minicamper hebben wij veel aandacht besteed. Het interieur bestaat uit: 15 mm. multiplex meubelplaat aan beide zijden voorzien van HPL (= High Pressure Laminaat) in de kleuren berken, beuken, kersen of lichtgrijs, fraai afgewerkt met kunststof kantenafwerking in de bijbehorende kleur. Onze meubelpanelen worden met Froli kunststof hoekverbinders aan de binnenkant afgemonteerd, dus zonder in het oog springende houtschroeven met afdekdopjes. Hierdoor ontstaat er een fraai, strak en glad uiterlijk van het interieur.

Voor de productie en het inbouwen van het meubel interieur werken wij samen met een caravan productiebedrijf in Tsjechië met jarenlange ervaring op het gebied van CNC freeswerk en interieur- en meubelbouw. Dit stelt ons in staat om in seriematig en hoogwaardig te produceren.

De comfortabele zitbank is voorzien van een praktische dubbele armsteun. Afgesloten en beluchte gasfleskast voor 1,5 CampinGaz fles. Een multifunctionele, zowel binnen als buiten te gebruiken eettafel, 2 x Dometic schuif- en klapzijramen voorzien van dubbel plexiglas, raamverduisteringsrollo en vliegenhor. Indien noodzakelijk worden de achterportieren voorzien van originele rookglas getinte autoruiten.

De Ford Connect wordt voorzien van een dakaansluitend, comfortabel te bedienen geïsoleerd horizontaal middels gasdempers te openen polyester uitsteldak met een dakhoogte van slechts 5 cm. Hierdoor ontstaat er een permanente stahoogte van 193 cm over een lengte van 100 cm. en een breedte van 95 cm.

De Fiat Doblo en Opel Combo worden voorzien van een dakaansluitend door ons zelf ontwikkeld eerste kwaliteit polyester groot schuin hefdak over de gehele daklengte van de auto die aan de achterzijde van de camper de ruime stahoogte van 220 cm. biedt. Het dak is uitgevoerd met RVS scharnieren en hoogwaardige gasdempers. Hierdoor ontstaat er een meer dan gemiddelde stabiliteit. De gemiddelde stahoogte in de camper is 185 cm. De breedte is 100 cm. De dakhoogte is 10 cm. Dit fraai gestroomlijnde dak is comfortabel en gemakkelijk te bedienen.

Wij hechten grote waarde aan de juiste dak uitsnijmaat, constructie van de daken, aanbrengen van kokerprofielen, dakbevestiging, gasdempers, etc. De RDW onderschrijft dit en ziet hier nauwlettend op toe. Beide daken hebben de RDW Testcentrum Lelystad dakinbouw goedkeuring. Het solide REIMO/SCA horizontale uitsteldak heeft daarnaast het Duitse TÜV rapport.

Beide luxe daken zijn voorzien hoogwaardige kwaliteit tentdoek, licht gebruiksgemak, voorzien van ruim voldoende te openen gaasramen waardoor er veel ventilatie mogelijkheden ontstaan. Alle daken worden in de standaard wagenkleur gespoten. Op beide daken kunnen optioneel roofrails en dakdragers worden geplaatst.

Interieurmaten
FORD CONNECT:
De bedmaten zijn: Lengte: 185 cm. Het bed is optioneel te verlengen tot ruim 200 cm. Breedte: voorste deel 110 cm en achterste deel 120 cm.

OPEL COMBO / FIAT DOBLO: De bedmaten zijn: Lengte: 180 cm. of 210 cm. Doordat de Combo en Doblo 30 cm. langer zijn dan de Connect, is er extra lengte. Deze 30 cm. kan tevens worden gebruikt als extra afgesloten bagagekast voor bijv. een portable toiletje. Breedte: voorste bed deel 110 cm. en achterste deel bed 120 cm.

Extra cockpit / camper ruimte

De optioneel verkrijgbare volledig horizontaal neerklapbare passagiersstoel zorgt ervoor dat u extra veel vernuftig ruimtegemak heeft en als erg praktische functie dat deze naast de aanwezige achteringang te gebruiken is als tweede instap mogelijkheid naar het camper interieur.

Stoffering en isolatie
De Minicamper is voorzien van originele, sterke meubel - en wand stoffering en gordijnstoffen. De zit- en ligkussens zijn gemaakt van degelijk 10 cm. dik koudschuim. De wanden zijn voorzien 2 cm. dik lichtgewicht, geluiddempend, warmtewerend polyethyleen isolatie van het merk "X- treme" en om fraaie strakke rechte zijwanden te verkrijgen eerst voorzien van strakke multiplex beplating. Hiermee wordt stofferen op de koude, mogelijk vochtige condensrijke carrosserie delen voorkomen.

Apparatuur
De volgende praktische en degelijke apparatuur is STANDAARD in de Minicamper aanwezig: Uitneembare Waeco 14 liter koelbox of 20 liter koelkastlade (12 Volt en 230 Volt), Trumatic thermostaat geregelde gasverwarming met buitenafvoer, tegen meerprijs omruilen voor dieselstandverwarming is mogelijk.Spoelbak met kraan, uitneembare 14 liter watertank met elektrische waterpomp, Dometic of Thetford 2-vlams kookplaat, gasflesaansluiting voorzien van slang en drukregelaar, 230 Volt buitenstroom- aansluiting met aardlek schakelaar, 230 Volt interieurstopcontacten, USB aansluitingen, 12 Volt zekeringenkast en 12 Volt energiezuinige en sfeervolle -(LED) interieurverlichting. Extra opties en wensen zijn mogelijk tegen meerprijs.

compacte kampeerauto compakte camper 3DotZero Automotive bv Minicamper Ford Transit Connect compact travel Minicamper nederland camperbouw